Sākums > Receptes > Zupas

Asā biezzupa ar vistas fileju

2012. gada 19. aprīlis
Foto: Antra S.
Zupa sanāk asa un ļoti sātīga.
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež seleriju, sīpolus un kartupeļus un apcep katlā kur vārīs zupu.
Foto: Antra S.
2. Pievieno burkānus, ķiploku, fileju un buljona kubiņu, apmaisa un pielej apm. 700 ml ūdens, pieliek piparus.
Foto: Antra S.
3. Vāra 35 - 45 min.
Foto: Antra S.
4. Kad dārzeņi mīksti un fileja gatava, fileju izņem no katla un sagriež kubiņos.
Foto: Antra S.
5. Sablenderē dārzeņus, tad pievieno sagriezto fileju, dekorēju ar zaļajiem lociņiem pavasarīgai sajūtai.

Labu apetīti!
Foto: Antra S.
Uz augšu