Sākums > Receptes > Zupas

Pupiņu zupa ar tomātiem

2012. gada 7. aprīlis
Foto: Darta Zalkalne
Pagatavošana
75 min
1. Burkānus nomizo, sagriež kubiņos un apcep.
2. Sagriež sīpolu un pievieno burkāniem. Apcep.
3. Kad burkāni ar sīpoliem ir apcepušies, tos ieber katlā (kurā vārīsies zupa), bet pannā ielej ūdeni un uzvāra to, pēc tam ielej katlā. Burkāniem un sīpoliem pieber melnos graudu piparus.
4. Smalki sagriež tomātus un pievieno katlā. Katlā ielej ūdeni (~ 400 ml).
5. Kad burkāni ir gandrīz gatavi, un ūdens ir uzvārījies, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus, pupiņas, tomātu mērci un buljona kubiņu. Pēc garšas pievieno sāli.
6. Vāra līdz dārzeņi ir gatavi.

Labu apetīti!
Foto: Darta Zalkalne
Uz augšu