Auzu pārslu karameļu cepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes auzu pārslas
  • 150 g sviests
  • 1 ola
  • 0.5 glāze milti
  • 0.5 glāze cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz panas uzber auzu pārslas, cep tik ilgi kamēr paliek zeltaini brūnas.
  2. Kamēr auzu pārslas cepās, bļodā kārtīgi samaisa cukuru, olu un miltus.
  3. Tad kad gatavas arī auzu pārslas, ieber tās bļodā, kur jau ir samaisīts cukurs, ola, milti, un visu kopā samaisa.
  4. Kad masa ir sajaukta un stingra, liek cepties līdz cepumi kļūst gaiši brūni.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

justs 2015. gada 5. novembris 22:36
superīgi! un ļoti garšīgi kurš tos cepumus izdomāja? un es tos varbūt pat pārdošu mārtiņdienā.;)
Jevgēnoks 2015. gada 1. oktobris 15:03
loti jauki
alise 2014. gada 26. oktobris 18:52
ļoti ļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize