3. Miltiem pievieno pienu ar raugu, izmaisa pievieno eļļu.
4. Mīca mīklu, lai tā nelīp pie rokam, ja nepieciešams, pieberam miltus, bet neaizraujas, lai mīkla nav sausa.
5. Ieeļļotā traukā liek mīklu, pārsedz ar pārtikas plēvi vai uzliek vāku, kas nelaiž gaisu cauri. Raudzē sltā vietā ~1 stundu, kamēr mīkla dubultojusies apjomā.
6. No mīklas izveido mazas bumbiņas, tad izrullē katru tievā desā.
7. Apviļā sezama sēkliņās vai ķimenēs. Apsedz ar dvieli un atstāj uz 30 minūtēm.
8. Pārsmērē ar sakultu olu un cep ~200 grādos ~5 minūtes, līdz standziņas ir brūnas.
9. Standziņas sanāk ar vegli, kraukšķīgu garoziņu, ļoti gardas.