Sākums > Receptes > Salāti

Salāti itāliešu gaumē

2005. gada 7. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus 20-30 min. vāra sālsūdenī, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Puķkāpostu sadala rozītēs, ieliek nesālītā verdošā ūdenī un vāra 20 min. Pupiņas un burkānus vāra sāls ūdenī 15 min, zaļajiem zirnīšiem uzlej dažas ēdamk. sālsūdens un karsē apmēram 3 min. Šampinjonus notīra un sagriež. Anšovus sagriež sloksnītēs. Lielā bļodā ieliek kartupeļus, pievieno notecinātus vārītos dārzeņus, anšovus, šampinjonus un etiķi. Viegli samaisa. Pieliek garšvielas, eļļu un samaisa. Pirms pasniegšanas rotā ar olu daiviņām un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Uz augšu