Salāti itāliešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • Maza puķkāpostu galviņa
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g burkānu
  • 100 g šampinjonu
  • 150 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 10 g anšovu filejas
  • 2 ēdamk. vīna etiķa
  • 1 tējk. sāls
  • Šķipsniņa balto piparu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 2 ēdamk. pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus 20-30 min. vāra sālsūdenī, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Puķkāpostu sadala rozītēs, ieliek nesālītā verdošā ūdenī un vāra 20 min. Pupiņas un burkānus vāra sāls ūdenī 15 min, zaļajiem zirnīšiem uzlej dažas ēdamk. sālsūdens un karsē apmēram 3 min. Šampinjonus notīra un sagriež. Anšovus sagriež sloksnītēs. Lielā bļodā ieliek kartupeļus, pievieno notecinātus vārītos dārzeņus, anšovus, šampinjonus un etiķi. Viegli samaisa. Pieliek garšvielas, eļļu un samaisa. Pirms pasniegšanas rotā ar olu daiviņām un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti