Citrona deserts ar selgas cepumiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu „Selga”
  • 30 g želatīns
  • 200 g biezpiens
  • 400 g saldais krējums
  • 3 -4 ēd. k. krējums
  • 4 ēd. k. cukurs
  • 1 citrons
  • Vaniļas cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Citrona sulu atšķaida ar 300 ml vārīta ūdens. Pēc tam pievieno cukuru. Pievieno pusi no želatīna, ielej formā un atdzesē.
  2. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
  3. Cepumus sasmalcina, samaisa ar biezpienu, krējumu un 1 ēdamkaroti cukura. Pievieno putukrējumu. Pēc tam pievieno otro želantīna daļu masai.
  4. Masu iecilā uz pirmā slāņa formā, atdzesē.
  5. Lai lieliski garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti