Olu kultenis ar Rakveres cīsiņiem

4 1
Olu kultenis ar Rakveres cīsiņiem
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • Šķipsna sāls
  • 5 -10 Rakveres cīsiņi
  • 100 g sviesta
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 60 ml piena
  • Siers

Pagatavošana

20 min.
  1. Bļodā sakuļ olas un pievieno sāli. Pievieno pienu, samaisa. Pievieno krējumu, maisa kamēr iegūst viendabīgu masu. Uz pannas izkausē sviestu.
  2. Sagrieztus cīsiņus (~0,5 cm platās šķēlītēs) liek cepties sviestā uz ~ 3 minūtēm.
  3. Cīsiņiem pāri pārlej iegūto olu masu. Cep kamēr gatavs. Visu laiku jāmaisa, lai cīsiņi nepiedegtu.
  4. Kad gatavs, uz silta kulteņa uzliek sieru, lai izkūst.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristine dugaņeca 2016. gada 16. marts 22:49
Ir loti garsigi tik man nepatika ka vajag likt aihsa sieru jo ilgi jagaid kad iskusis
Gundega Kalniņa 2014. gada 23. janvāris 16:34
ļoti labigaršoja es t novērtētu ar 10 ballēm ja būtu iespējams.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis