Pildīti šampinjoni ar šķiņķi un sieru

5 1
Vienkārši pagatavojams ēdiens, der kā starteris vai uzkoda.

Sastāvdaļas

  • Šampinjoni
  • Cauraudzīts vai cits kūpinājums
  • Sīpoli
  • Filadelfijas siers
  • Cietāks siers, kas labi kūst

Pagatavošana

30 min.
  1. Sākumā jāsagriež samērā smalki sīpols un gaļa. Ja ļoti jāsteidzas un nav laika sākuma apcepšanai, tad gaļu ar sīpoliem var aizstāt ar kūpināta kalmāra taustekļa gabaliņu, arī garšo labi.
    Sākumā jāsagriež samērā smalki sīpols un gaļa. Ja ļoti jāste...
  2. Sēnēm izņem kātiņus un arī tos sagriež.
    Sēnēm izņem kātiņus un arī tos sagriež.
  3. Kātiņus, gaļu un sīpolus apcep, daudz nevajag, būtībā galvenais uzdevums ir, lai sīpols gatavs.
    Kātiņus, gaļu un sīpolus apcep, daudz nevajag, būtībā galven...
  4. Apcepto masu pilda sēnēs, virsū liek mazliet Filadelfijas sieru un tad šķēlīti cietā siera. Tā sagatavo visas sēnes.
    Apcepto masu pilda sēnēs, virsū liek  mazliet Filadelfijas s...
  5. Liek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm 180 grādos.
    Liek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm 180 grādos.
  6. Gatavs!
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Liene 2014. gada 7. janvāris 11:45
ljoti garshigi sanaca. es gan nenjemu filadelfijas sieru, bet svaigo Kāruma sieru ar papriku un čili, un tas asumiņš tieši laikā. uztaisiju klāt sēņu mērciti no pārpalikušās masas.
paldies par ideju :)
Loreta 2013. gada 1. maijs 13:31
Ideāli! Iztiku bez filadelfijas siera un mazliet majonēzi pildījumam pievienoju. :) Ļooti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas