Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Romiešu salāti vai lapu salāti
  • Baltmaize - grauzdiņiem
  • Cēzara mērce Vish Bone
  • Tīģergarneles
  • Parmezāna siers
  • Ķiploks
  • Sviests - cepšanai
  • Olīveļļa - cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci.
  2. Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli.
  3. Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā.
  4. Salātus kārto šķīvjos, samaisa ar parmezāna sieru (sarīvētu uz rupjās rīves), pārkaisa ar grauzdiņiem.
  5. Uzliek ceptās tīģergarneles un pārkaisa ar parmezāna sieru. Pievieno mazliet cēzara mērces.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Salāti

Jaunākās receptes