Šokolādes kūka

2012. gada 21. marts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Mannā aplej ar kefīru izmaisa. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu un iemaisa mannā kefīra maisījumā.
2. Svaigo sieru saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, citrona miziņu, izkausētu, atdzesētu šokolādi sajauktu ar sviestu. Visu saputo.
3. Savieno abus maisījumus un saputo, pievieno kukurūzas miltus sajauktus ar sodu, vēl saputo, lai viss vienmērīgs.
4. Lej ietaukotā cepamtraukā un cep ~180 grādos ~30-40 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs cik biezā kārtā ir mīkla - atkarīgs no cepamtrauka izmēra.
5. Gatavo kūku atdzesē cepamtraukā un tikai tad izņem un sagriež.
6. Silta kūka ir mīksta, trausla, atdziestot tā labi tur savu formu, viegli izņemt un sagriezt.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu