Sākums > Receptes > Salāti

Vinegreta variācija

2012. gada 20. marts
Foto: jurka
Pagatavošana
60 min
1. Dārzeņus sākumā nomazgā un liek vārīties vai tvaicē. Tvaicētājā kādas 35 minūtes, tad izņem kartupeļus un burkānus, bietēm var dot vēl minūtes 15 pasildīties.
Foto: jurka
2. Sagriež sīpolu.
Foto: jurka
3. Smalki sagriež kāpostus.
Foto: jurka
4. Sagriež un pievieno arī marinētus gurķus.
Foto: jurka
5. Pa to laiku tvaicētie dārzeņi jau gatavi un atdzisuši. Visu sagriež. Rīvēt neiesaka, jo tas maina galarezultātu gan vizuāli, gan garšu.
Foto: jurka
6. Baigās visu saliek traukā, aplaista ar eļļu un pievieno garšvielas. Es izmantoju balto/rozā/melno piparu maisījumu un jūras sāli.
Foto: jurka
7. Tad visu sajauc un obligāti ļaut ievilkties, jo ilgāk, jo labāk, bet ar 12 stundām noteikti būs gana.
8. Labu apetīti!
Foto: jurka
Uz augšu