Pildītā rulete

2012. gada 18. marts
Foto: Beāte Circene
Pagatavošana
35 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.
2. Atdala olu baltumus no dzletenumiem. Ar putojamo slotiņu vai putotāju, saputo olu baltumu stingrās putās.
3. Bļodā ieliek olu dzeltenumu un pieber cukuru. Ar putojamo slotiņu visu saputo, pēc tam, turpinot maisīt, pievieno miltus.
4. Lēnām mīklai pievieno stingri saputotos olu baltumus. Ņem plāti, ietauko to un uzlej mīklu. Tad ieliek plāti cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
5. Kad masa izcepusies, noņem no plāts un pagaida, līdz atdziest. Uz ruletes uzklāj izvēlēto pildījumu. Pēc tam to cieši sarullē un aptin ar tīru virtuves dvieli un noliek uz 1 stundu, lai tai būtu vēlamajā ruletes forma.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu