Rupjmaizes torte ar āboliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 200 g cukura
  • 3 olas
  • 2 gl. rīvētas klona maizes
  • Citrona un apelsīna miziņa
  • Ābols
  • 400 g putukrējuma

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu ar cukuru puto, pievienojot pa vienai olai, saberztas garšvielas un beigās - sarīvētu rupjmaizi. Masu sada;a 2 dļās, ietaukotā veidnē liek pusi no mīklas, tad kārtu šķēlītēs sagrieztu, iecukurotu ābolu un virsū pārējo mīklu. Torti cep vidēji karstā krāsnī, atdzesētu rotā ar putukrējumu un augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize