Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spagetti ar boloņas mērci

2012. gada 17. marts
Foto: Toms Tilgalis
Pagatavošana
40 min
1. Uzliek vārīties makaronus un uz vidējas uguns cepties malto gaļu.
2. Pēc 8min., kad maltā gaļa jau ir mazliet apcepusies, liek klāt smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku. Turpina cept, kamēr visas sastāvdaļas ir ieņēmušas vēlamo stāvokli ( kā nu kuram patīk ), man tās bija vēl apmēram 8min.
Foto: Toms Tilgalis
3. Tālāk pievieno konservētos, sagrieztos tomātus un izmaisa. Pasautē apmēram 5min uz lēnas uguns.
Foto: Toms Tilgalis
4. Pievieno tomātu mērci ar piedevām ( manā gadījumā "Sacabeli" mērce ) un pasautē vēl 10min.
Foto: Toms Tilgalis
5. Mērce ir gatava, var pievienot 1 ēd. k. krējuma, ja ir vēlēšanās. Liek visu uz šķīvja un izrotā ar zaļumiem.
Foto: Toms Tilgalis
6. Labu apetīti!
Uz augšu