Pildītas olas

3 1

Sastāvdaļas

  • 6 vārītas olas
  • 6 -7 tējkarotes majonēzes
  • Dekorēšanai:
  • 2 šķēles svaiga gurķa
  • 2 šķēles redīsa
  • Pusšķēle ābola
  • Pusšķēle citrona
  • 40 g mazo garneļu
  • 3 -5 siļķes filejas
  • Pētersīļu lapiņas
  • Tomāti

Pagatavošana

25 min.
  1. Vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, atdala olu dzeltenumus no baltumiem
  2. Olu dzeltenumus saspaida un samaisa ar majonēzi. Jaskatās, lai nebūtu kunkuļi!
  3. Olas dzeltenumus iepilda konditorijas špricē un tad pilda olu baltumos.
  4. Sākam dekorēt :)
  5. * siļķe+ābols
  6. * garneles+pētersīļu lapas+citrons
  7. * garneles+gurķis+redīss
  8. Apkārt olām saliek tomātus! Ja nepieciešams apkaisa nedaudz olas, tomātus ar sāli. Sāls vietā var izmantot olīves, kaperus, kas dos sāļumu.
  9. Lai lai garšo!

Komentāri

toms 2015. gada 4. jūnijs 16:12
bija ļoti garšīgi!!!
kikucsmile 2014. gada 14. jūnijs 11:13
Sanāca ļoti ļoti garšīgi un ātri :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Uzkodas

Jaunākās receptes