Melleņu valdzinājums

4 1
Nepacietīgie var ēst jau pēc pāris stundām, bet labāk ēst nākamajā dienā. Ātri, vienkārši un bezgala gardi. Ļoti gardi sanāk arī ar avenēm.

Sastāvdaļas

  • 300 g cepumu (selga, šahs vai jebkuri līdzīgie)
  • 200 g skābena ievārījuma (dzērveņu, brūkleņu, jāņogu)
  • 500 g skābā krējuma
  • 1 l melleņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 40 g želatīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Sadrupina cepumus, sajauc ar ievārījumu un izklāj pa formas pamatni.
    Sadrupina cepumus, sajauc ar ievārījumu un izklāj pa formas...
  2. Sajauc skābo krējumu ar 500 g mellenēm, pusglāzi cukura un 20 g uzbriedināta izkausēta želatīna. Lej virsū cepumu kārtai.
    Sajauc skābo krējumu ar 500 g mellenēm, pusglāzi cukura un 2...
  3. Liek ledusskapī, lai sastingst. Pa to laiku sablenderē atlikušās mellenes, pieber cukuru un 20 g uzbriedināta, izkausēta želatīna. Lej virsū jau sacietējušajai krējuma kārtai.
    Liek ledusskapī, lai sastingst. Pa to laiku sablenderē atlik...
  4. Liek ledusskapī, lai sastingst.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elizabete 2016. gada 7. augusts 18:42
Cik lielu vajag veidni?
Māra 2012. gada 23. augusts 09:49
Supper!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize