Melleņu valdzinājums

2012. gada 14. marts
Foto: Receptes.lv
Nepacietīgie var ēst jau pēc pāris stundām, bet labāk ēst nākamajā dienā. Ātri, vienkārši un bezgala gardi. Ļoti gardi sanāk arī ar avenēm.
Pagatavošana
60 min
1. Sadrupina cepumus, sajauc ar ievārījumu un izklāj pa formas pamatni.
Foto: Receptes.lv
2. Sajauc skābo krējumu ar 500 g mellenēm, pusglāzi cukura un 20 g uzbriedināta izkausēta želatīna. Lej virsū cepumu kārtai.
Foto: Receptes.lv
3. Liek ledusskapī, lai sastingst. Pa to laiku sablenderē atlikušās mellenes, pieber cukuru un 20 g uzbriedināta, izkausēta želatīna. Lej virsū jau sacietējušajai krējuma kārtai.
Foto: Receptes.lv
4. Liek ledusskapī, lai sastingst.

Lai labi garšo!
Uz augšu