Glazēti biezpiena sieriņi

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 paciņa Selgas cepumi
  • 150-200 g biezpiens
  • 100 g šokolāde glazēšanai
  • Var arī pievienot svaigo sieru,vai kausēto klasisko sieru,vai iebiezināto pienu gan vārītu,gan nevārītu.Man bija viena ēd.k vārīts iebiezinātais piens

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepumu un biezpiena daudzums ir aptuvens, jo sausāks biezpiens, jo mazāk var aiziet cepumi, jo mitrāks, jo vairāk cepumi.
  2. Cepumus sablenderē drupačās.
  3. Ja biezpiens ir graudains, tad to arī sablenderē krēmīgā masā.
  4. Biezpienam pievieno iebiezināto pienu, tad cepumu drupačas. Visu izmaisa. Masai jāsanāk ļoti biezai. Ja nepieciešams pievieno vēl cepumus.
  5. Ieliek uz 30 minūtēm ledusskapī.
  6. Pēc tam veido sieriņiem formu kādu vēlas. Biezpiena sieriņu masa ir bieza un nelīp pie rokām, viegli ar to strādāt.
  7. Izkausē šokolādi. Apviļā katru sieriņu šokolādē, liek uz folija un saldētavā uz 10 minūtēm, lai sacietē šokolāde.
  8. Es vēl apbēru ar krāsainiem graudiņiem.
  9. Ja mājās atrodas rieksti, žāvēti augļi, marmelāde, vai kas tam līdzīgs, droši liekam klāt un iegūsim citas garšas sieriņus.
  10. Garšo lieliski!
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Laura 2012. gada 19. jūlijs 16:32
Ņamīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize