Persiku, burkānu deserts

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 konservētas persiku pusītes
  • 2 vidēja lieluma burkani (svaigi)
  • 250 ml persiku sīrupa (no buņdžas)
  • 20 g želatīns
  • 100 ml bezpiedevu jogurts
  • 1 ēd. k. cukurs

Pagatavošana

120 min.
  1. Burkānus samizo, sarīvē uz smalkās rīves un sablenderē biezputrā kopā ar cukuru.
  2. Pievieno persiku pusītes un vēl visu sablenderē. Pievieno jogurtu, izmaisa.
  3. Želatīnu iemaisa persiku sīrupā, uzbriedina un uzsilda siltu, maisa līdz želatīns izsķīdis.
  4. Izšķīdušo želatīnu iemaisa deserta masā.
  5. Lej trauciņos un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti