Pupiņu zupa ar malto gaļu

5 1
Pupiņu zupa ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 250 g maltās gaļas
  • 2 glāze/s pupiņu
  • 1 liels burkāns
  • 2 kartupeļi
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

60 min.
  1. Smalki sagriež divus sīpolus un 4 ķiplokdaiviņas. Liek cepties uz pannas nelielā eļļas daudzumā.
  2. Kad sīpoli pacepušies, pievieno 250 g maltās gaļas, maisa un sautē. Pievieno garšvielas.
  3. Sarīvē 1 lielu burkānu uz rupjās rīves, liek pannā. Kopā sautē visu.
  4. Pievieno sablenderētus tomātus, var gan svaigus, noblanšētus, bez mizas, gan arī konservētus no buņdžiņas. Izmaisa, pasautē 5 minūtes.
  5. Liek katlā, pievieno ūdeni un pupiņas. Man bija iepriekšs izmērcētas un izvārītas 2 glāzes raibās pupiņas, bet ja jums garšo var arī konservētas pupiņas.
  6. Mazos gabaliņos sagriež 2 vidēja lieluma kartupeļus, liek kopējā katlā, vāra līdz viss mīksts.
  7. Gatavai zupai vēl caur spiedi iespiedu ķiplokus,lai tāda ņiprāka. Garda zupīte!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas