Čebureki mammas gaumē

2012. gada 11. marts
Foto: Edgars
Ātrais variants kad gribas kko nu tādu, mammas iedvesmots :)
Pagatavošana
30 min
1. Iemīca mīklu. Taj jābūt tādai, ka nelīp pie ruļļa. Noliek mīkliņu malā, lai ievelkas.
2. Taisa pildījumu. Sagriež smalki sīpolu, samīca ar gaļu, garšvielas pieliek, var nedaudz ūdeni pieliet, būs sulīgāk.
3. Mīklu sadala gabaliņos, un izrullē apmeram 14 cm aplīšos, liek pildījumu, apmēram, pusotru ēd. k., loka uz pusēm, aizspiež maliņu, un liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu. Kas var atļauties cep kā frī, lielā eļļas daudzumā.
Foto: Edgars
4. Baudāmi kā karsti tā auksti.

Labu apetīti!
Foto: Edgars
Uz augšu