Vienkāršās ēdamgliemenes- mīdijas

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 /3 tēj. k. malti pipari
  • 1 /2 tēj. k. sāls
  • 0.5 l piens
  • 2 x200 g saldēta gliemeņu gaļa
  • 150 ml eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Pannā uzvāra pienu un liek iekšā gliemeņu gaļu. Pa virsu saber diezgan daudz piparus un sāli pēc garšas (šajā etapā jābūt nedaudz sāļākam, nekā patīk).
  2. Vāra 10-15 minūtes, kamēr saldētās gliemenes izkūst un sāk veidoties daudz putas. Gandrīz visu pienu nolej..
  3. Gliemenēm ar nedaudz piena, pa virsu lej eļļu un maisot vāra, kamēr viegli brūnas.
  4. Pasniedz ar korejas burkānu salātiem vai jūras kāpostiem. Garšīgas gan aukstas, gan siltas.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas