Klasiskais ķīnas saldskābais cālis ar nūdelēm

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g vistas filejas
  • 1 vidēji liels burkāns
  • 1 sarkanais sīpols
  • ½ saldā pipara
  • 2 gredzeni konservēta ananāsa
  • 1 paciņa saldskābās mērces
  • 1 porcija olu nūdeļu
  • Eļļa cepšanai
  • Marinādei:
  • 1 ēd. k. kartupeļu ciete
  • 1 ēd. k. sojas mērce
  • 1 ēd. k. ūdens
  • 2 -3 tēj. k. sezama eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
  2. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un 10 - 15 minūtes tajā marinē vistas gabaliņus.
    Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un 10 - 15 minūtes...
  3. Dārzeņus sagriež nelielos, līdzīga lieluma gabaliņos.
    Dārzeņus sagriež nelielos, līdzīga lieluma gabaliņos.
  4. Katliņā uzvāra ūdeni. Olu nūdeles salauž mazākos gabalos un vāra 2-3 minūtes.
    Katliņā uzvāra ūdeni. Olu nūdeles salauž mazākos gabalos un...
  5. Gatavās nūdeles nokāš.
    Gatavās nūdeles nokāš.
  6. Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistu, kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Gatavo vistu noņem no pannas.
    Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistu, kamēr tā kļūst zel...
  7. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno burkānus un sīpolus un maisot cep 2 minūtes.
  8. Tad pievieno saldo piparu un maisot cep vēl 2 minūtes.
  9. Pievieno vistu, nūdeles un ananāsu. Visu labi apmaisa un maisot cep 2 minūtes.
    Pievieno vistu, nūdeles un ananāsu. Visu labi apmaisa un mai...
  10. Pievieno saldskābo mērci un maisot cep vēl ~ 2 minūtes.
    Pievieno saldskābo mērci un maisot cep vēl ~ 2 minūtes.
  11. Pasniedz siltu.
  12. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

tamara 2015. gada 17. janvāris 14:17
Lieliska recepte viegli pagatavojama un ļoti garšīgi!!1
laila 2014. gada 21. jūnijs 14:34
Lieliska recepte iznāca ļoti labi, un ļoti garšoja.
kate 2013. gada 24. novembris 20:14
NOM,NOM,NOM mēli var norīt:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni