Pasta ar garnelēm saldkrējuma mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g saldētu garneļu
  • Dažas ķiploku daiviņas
  • 50 g kukurūzas vai citu makaronu (pareizi pastas)
  • 50 ml saldā krējuma
  • 50 g parmas siera
  • Nedaudz olīveļlas
  • Sāls
  • Pipari
  • Citas garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

20 min.
  1. Eļlā apcep notīrītus un sagriztus ķiplokus un tad izņem tos. Cept vajag līdz brīdim, kad vņi kļūst brūni.
  2. Šajā eļlā 1 minūti cep vārītas, attīrītas, atsaldētas garneles un noņem no uguns.
  3. Sālsūdenī izvāra pastu un pievieno garnelēm, tur pat pievieno saldo krējumu un uz uguns maisa, kamēr saldais krējums sabiezē.
  4. Pasniedz ar smalki sarīvētu parmas sieru un svaigiem salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pāvels 2016. gada 1. marts 21:39
Vislabāk gan būtu cept nevārītas garneles. Un, lai gan receptei nav ne vainas (es gan bagātīgumam garšā pievienotu vēl apgrilētu/apceptu papriku, burkānu, cukini, cukurzirņu pākstis, svaigas zaļās pākšu pupiņas utt.), publicējot gan vērts būtu izlabot drukas kļūdas. Mazliet par daudz. :)
Liva 2013. gada 6. maijs 18:15
Mmm, izdevās ļoti gardi! Eksperimentēšu un pastā nākamreiz iemaisīšu ceptus dārzeņus!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni