Glazēta cūkgaļas fileja itāļu mērcē

3 1
Receptes un foto autore Viktorija Puķe

Sastāvdaļas

  • 500 g - 1 cūkgaļas fileja
  • Marinādei:
  • 125 ml Spilvas Premium Itāļu mērces
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Svaigi malti pipari
  • 2 tējk. Spilvas sinepes ar graudiņiem
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Ķiploku sasmalcina un sajauc kopā
  3. ar visām mērces sastāvdaļām.
  4. Gaļu attīra no plēvēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsē un apcep gaļu no abām pusēm.
  5. Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Pārliek gaļu uz cepešpannas un apsmērē ar sagatavoto marinādi.
  6. Ieliek pannu cepeškrāsnī un cep ~20 min līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi.
  7. Izņem gaļu no krāsns un ietin follijā vismaz uz 20 min.
  8. Pasniedz sagiežot gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elizabete 2012. gada 20. aprīlis 20:00
Paldies par recepti, ļoti garšīgi un sulīgi! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni