Fussili makaroni ar zilo sieru un sarkanajiem sīpoliem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās
Uzturvērtība aprēķināta vienai porcijai! Recepti atradu burvīgajā mājaslapā bbcgoodfood.com, lai arī stipri pārveidoju savai veģetāriskajai gaumei ;)

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 sarkanie sīpoli, sagriezti plānās šķēlītēs
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. balsamico etiķa
  • 150 g fussili makaronu (vēlams pilngraudu)
  • 75 g krēmīga zilā siera (kā Gorgonzola vai līdzīga veģetāriešu varianta)
  • 30 g pistāciju, rupji sakapātas
  • Olīveļļa cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Sālsūdenī liek vārīties makaronus pēc paciņas instrukcijām.
  2. Kamēr vārās makaroni, pannā uzsildītā eļļā uz vidējas liesmas liek cepties sīpolus un pistācijas, apmaisot cep apmēram 3-4 minūtes, kamēr sīpoli sāk kļūt caurspīdīgi.
  3. Pievieno cukuru un etiķi, uzgriež lielāku uguni un maisot cep, kamēr sīpoli karamelizējas (apmēram 4-5 minūtes).
  4. Sagriež gabaliņos sieru, nokāš makaronus un sajauc kopā ar sieru un apceptajiem sīpoliem. Pasniedz un ēd uzreiz.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni