„Teriyaki” vistas voks

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 vidējas vistas filejas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Neliels ingvers
  • 7 ēd. k. Teriyaki marināde
  • 3 ēd. k. kartupeļu ciete
  • 150 ml ūdens
  • 1 sīpols
  • 1 saldais pipars (paprika)
  • ½ neliels cukini
  • Viena sauja saldētas zaļo pupiņu pākstis
  • Eļļa

Pagatavošana

75 min.
  1. Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
  2. Pagatavo marinādi vistas gaļai – samaisa kopā smalki kapātu ķiploku un ingveru, 3 ēd. k.Teriyaki marinādes un 2 ēd. k.kartupeļu cietes.
  3. Marinādi pievieno vistas gaļai un labi apmaisa.
  4. Marinē ne mazāk kā 15 minūtes,
    Marinē ne mazāk kā 15 minūtes,
  5. Sagriež sīpolu, saldo piparu un cukini.
  6. Saldētās pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un notecina.
    Saldētās pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un notecina.
  7. Atsevišķā traukā samaisa kopā 4 ēd. k. Teriyaki marinādes, 1 ēd. k. kartupeļu cietes un 150 ml ūdens,
    Atsevišķā traukā samaisa kopā 4 ēd. k. Teriyaki marinādes, 1...
  8. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus. Kad tie ir gatavi, tos noņem no pannas.
    Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus. Kad tie ir gat...
  9. Pannu notīra. Uzkarsē eļļu un tajā apcep sīpolus.
  10. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno cukini, saldo piparu un pupiņu pākstis.
  11. Maisot cep, līdz dārzeņi ir viegli apcepušies, bet tomēr vēl nedaudz kraukšķīgi.
  12. Tad pievieno vistas gabaliņus. Visu labi apmaisa.
  13. Pannas saturam pievieno Teriyaki marinādes, kartupeļu cietes un ūdens maisījumu.
    Pannas saturam pievieno Teriyaki marinādes, kartupeļu cietes...
  14. Apmaisot karsē ~ 1 minūti, līdz mērce ir sabiezējusi.
    Apmaisot karsē ~ 1 minūti, līdz mērce ir sabiezējusi.
  15. Pasniedz siltu, ieteicams ar siltiem rīsiem.
    * Vistas gaļas vietā var izmantot arī liellopa fileju vai garneles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Rūdža 2013. gada 10. novembris 16:07
Tiešam garšīgi!Paldies (ir garšīgi arī ja pievieno šampinjonus un pasniedz ar rīsiem kas cepti kopa ar olu un kukuruzu,kā arī der klāt pussaldais baltvīns,tad ir garšīgāk kā gan bei:) )
Daiga 2013. gada 7. maijs 19:39
Burvīgs ēdiens!!!! Produktu daudzumu iznāk variēt, bet vienalga lieliski sanāk!!!!
Patrīcija 2012. gada 22. aprīlis 21:05
Ļoti ļoti ļoti šī salāti ir garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni