Minhauzena nēģi

5 1

Sastāvdaļas

  • Reņģu fileja
  • Sinepes
  • 0.5 garšvielu maisījums (sāls, cukurs, malti pipari 2:1:0,5)
  • Milti
  • Eļļa marinādei
  • 20 g želatīna
  • 0.8 l ūdens
  • 1 ēdamk. sāls
  • 1 ēdamk. cukura
  • 1 ēdamk. etiķa esences

Pagatavošana

60 min.
  1. Reņģu filejas apziež ar sinepēm, uzkaisa garšvielu maisījumu, apviļā eļļā. Sakārto 1 vai 2 kārtās traukos. Bagātīgi pārlej marinādi...atdzesē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni