S, 20.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Kunāfa
Kunāfa
neesmusuns
2012. gada 6. februāris
Foto: neesmusuns
Pagatavošana
180 min
1.
Uzvāra ūdeni ar cukuru un citrona sulu, tad turpini vārīt uz lēnas uguns 15-20 minūtes, līdz šķidrums sasniedz sīrupa konsistenci.
2.
Noņem no uguns un ļauj atdzist,
3.
Uzsilda plīti līdz 180 grādiem.
4.
Lielā bļodā lēnām atkausē kataifi mīklu un tad kārtīgi sajauc ar izkausēto sviestu.
5.
Ietauko cepamo pannu ar sviestu, ieliec tajā pusi no mīklas un piespiež to pie pannas.
6.
Noklāj mīklu ar siera gabaliņiem, tad uzliek nākamo kārtu ar lielāko daļu palikušās mīklas un maigi to piespiež.
7.
Uzkaisa masai riekstus, kanēli, cukuru, tad uzliek pāri palikušo mīklu plānā kārtiņā un kārtīgi saspiež.
8.
Cep cepeškrāsnī ~30-40 minūtes, līdz kunāfa ir zeltaini brūna,
9.
Izņem karstu kunāfu no plīts un aplej to ar cukura sīrupu,
10.
Atļauj sacepumam pilnībā atdzist, liek uz šķīvja, apgriežot otrādi. Dekorē ar riekstiem,
11.
* Kunāfu parasti pasniedz uzsildītu, jo tad siers garšo labāk.
12.
Lai labi garšo!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
Vai zini nosaukumus populāriem salātiem?
Padomi
Kas jādara pirms sparģeļu gatavošanas, lai beigās nav jāgrauž koksnains dārzenis?
(1)
Interesanti
Tests
Vai zini, kādiem dārzeņiem, augļiem vai ogām ir šāds šķirnes nosaukums?
Interesanti
Tests
Vai vari uzminēt gaļas ēdiena nosaukuma pirmo burtu?
Interesanti
Tests
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Recepšu izlases
Zefīrs maigi gaisīgos desertos: 8 receptes saldummīļiem
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Фото
"Приятного аппетита!" Эстонка обнаружила неприятную находку в купленной банке грибов
RUS TVNET
Историк: Для Москвы даже "история ДНР" слишком украинская
(4)
RUS TVNET
Тест
Сможете угадать, что это за гриб?
RUS TVNET
Линдси Брюэр - самая сексуальная гонщица в мире, которая злит конкуренток
Uz augšu