Rukola ar tīģergarnelēm

4 1
Rukola ar tīģergarnelēm
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g rukolas
  • 50 g tīģergarneļu
  • 25 g ķiršu tomātiņu
  • 7 g parmezāna siers
  • Citronu daiviņa
  • Ciedru rieksti
  • Fetas siers pēc ieskatiem
  • Svaigi spiesta apelsīna sula
  • Mērcei:
  • 15 g citrona
  • 20 g olīveļļas
  • 2 g cukura
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Pagatavo mērci. Olīveļļai pievieno izspiestu citrona sulu.
  2. Tad pievieno cukuru, sāli un piparus, to visu samaisa un atstāj.
  3. Nomazgā un pārlasa rukolu, un atstāj, lai notek ūdens.
  4. Uzkarsē pannu ar taukvielām un liek cepties iepriekš apstrādātas garneles, pievienojot mazliet sāli un svaigi spiestās apelsīnu sulas. Apcep no abām pusēm, lidz zeltainai krāsai.
  5. Traukā samaisa rukolu ar mērcīti.
  6. Tad izliek porciju uz šķīvja, apkārt izkārto garneles un ķiršu tomātiņus, kuri ir pārgriezti uz pusēm, pārlej mazliet ar to suliņu, kurā cepa garneles, tad pārkaisa ar rīvētu parmezāna sieru, ciedru riekstiem un uzliek dažus gabaliņus Fetas siera.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti