Siera burgeri

2012. gada 4. februāris
Foto: Monta Līsmane
Pagatavošana
40 min
1. Liellopu gaļu sajauc ar olām, pipariem, sāli (var arī garšvielas - pēc izvēles). Veido kotlešu masu. Veido 10 cm lielas, plānas kotletes. Cep kamēr brūnas.
Foto: Monta Līsmane
2. Sagriež burgermaizītes, sīpolu, gurķus.
Foto: Monta Līsmane
3. Kad kotletes izceptas, sāk kārtot burgerus.
4. Secība: Burgermaizīte, tomātu mērce (1 ēd. k.), sīpols, marinēti gurķi, siers, gaļa, uzkodu mērce, burgermaizīte.
Foto: Monta Līsmane
5. Silda cepeškrāsnī, kamēr izkūst siers.
6. Pasniedz ar atdzesētu kolu.
7. Lai labi garšo!
Foto: Monta Līsmane
Uz augšu