Svaigi rabarberi ziemai

3 1

Sastāvdaļas

  • Rabarberi
  • Auksts ūdens
  • Burkas
  • Vāciņi

Pagatavošana

10 min.
  1. Nomizo rabarberus (velams svaigus, )nepāraugušus). Sagriež un kārto burkās.
  2. Pārleg ar aukstu ūdeni, lai pārsedz rabarberus. Skrūve burkas ciet un tura vēsā vietā. Ja ūdens paliek kādai burkai duļķains to var liet uzreiz laukā,jo tās nozīmē kad burkas saturam ir ticis klāt gaiss.JĀBŪT DZIDRAM ŪDENIM BURKĀS. Ziemā kad gribas ķīseli rabarberus ar visu ūdeni lej katlā,un vāra ķīseli.
  3. Lai labi garšo!

Komentāri

es 2012. gada 11. jūlijs 11:14
Var gan saglabāt, tikai es leju virsū iepriekš novārītu un atdzesētu (arī pat siltu) ūdeni
pele 2012. gada 3. jūlijs 10:22
šādi nevar saglabāt rabarberus ziemai
anna 2012. gada 25. jūnijs 16:43
vienkāršāk un garšīgāk ir sasaldēt rabarberus ziemai. Tādā veidā nekas nevar sabojāties un nezūd uzturvērtība.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi