Tunča filejas salāti ar penne makaroniem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g tunča fileja
  • 400 g Penne makaronu (*zīmuļu formas makaroni)
  • 16 Cherry tomāti
  • 2 Šalotes sīpoli
  • 1 Latuka salātu galva
  • Neliels daudzums Rukolas salātu
  • Nedaudz Daikona* saknes (*liels, balts redīss)
  • 1 /2 glāze baltvīns
  • 1 ēd. k. etiķis
  • 3 ēd. k. olīveļļa “Virgin oil”
  • Sauja Parmezāna siers
  • Sāls pēc garšas
  • Maltie melnie pipari pēc garšas
  • Baziliks

Pagatavošana

40 min.
  1. Tunča filejas ierīvē ar sāli un pipariem, un uz lielas uguns cep olīveļļā no abām pusēm.
  2. Otrā pannā apcep sagrieztus Šalotes sīpolus līdz tie kļūst zeltaini, tad visu pārlej ar baltvīnu.
  3. Pievieno sālsūdenī uzvārītus Penne makaronus, nedaudz olīveļļu, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus un etiķi. Visu samaisa, pēc garšas pievieno piparus un sāli.
  4. Uz šķīvja kārto kopā sajauktus Latuka un Rukolas salātus, tiem apkārt – sagrieztus tunzivs filejas gabaliņus. Visu pārkaisa ar Parmezāna sieru, dekorē ar bazilika lapiņām un plānās, garās skaidiņās sarīvētu daikonu. Pasniedz kopā ar Penne pastu.
  5. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti