Sākums > Receptes > Salāti

Tunča filejas salāti ar penne makaroniem

2012. gada 2. februāris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
40 min
1. Tunča filejas ierīvē ar sāli un pipariem, un uz lielas uguns cep olīveļļā no abām pusēm.
2. Otrā pannā apcep sagrieztus Šalotes sīpolus līdz tie kļūst zeltaini, tad visu pārlej ar baltvīnu.
3. Pievieno sālsūdenī uzvārītus Penne makaronus, nedaudz olīveļļu, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus un etiķi. Visu samaisa, pēc garšas pievieno piparus un sāli.
4. Uz šķīvja kārto kopā sajauktus Latuka un Rukolas salātus, tiem apkārt – sagrieztus tunzivs filejas gabaliņus. Visu pārkaisa ar Parmezāna sieru, dekorē ar bazilika lapiņām un plānās, garās skaidiņās sarīvētu daikonu. Pasniedz kopā ar Penne pastu.
5. Labu apetīti!
Foto: Salas Zivis
Uz augšu