Tunzivs filejas šašliks

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 400 g tunzivs fileja
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • Pētersīļi
  • Marinādei:
  • 2 ēd. k. smalki sasmalcināts ingvers
  • 3 ēd. k. rīsu etiķis
  • 2 ēd. k. olīveļļa
  • 2 ēd. k. sezama eļļa
  • 2 ēd. k. sojas mērce
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu čili piparu
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Šķīvī sajauc visas marinādes sastāvdaļas, rūpīgi samaisa.
  2. Ņem tunzivs filejas gabaliņus, kas sagriezti 2 cm kubiciņos, un iejauc marinādē, atstāj uz 30 min “ievilkties”.
  3. Pa to laiku sagriež arī sīpolu un papriku 2 cm lielos gabaliņos.
  4. Uz iesma sajauktā secībā sprauž tunča, sīpolu un paprikas gabaliņus.
  5. Cep cepeškrāsnī vai uz grila līdz tuncis ir gatavs (atkarībā no cepeškrāsns un grila veida tas aizņem 5 līdz 15 minūtes). Dekorē ar sagrieztiem pētersīļiem.
  6. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni