Zemieku ķīselis no ābolu sulas

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 l ābolu sulas
  • 5 ēd. k. kartupeļu miltu
  • 3 ēd. k. cukura

Pagatavošana

10 min.
  1. Uzkarsē ābolu sulu.
  2. Atsevišķā traukā nelielā ūdens daudzumā iejauc kartupeļu miltus.
  3. Kad ābolu sulta uzkarsēta, cītīgi maisot pievieno kartpeļu miltu šķidrumu.
  4. Pievieno cukuru, ja ir vēlme, var pievienot svaigus vai kaltētus ābolus.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

nadezda 2012. gada 13. oktobris 17:48
garsigi....superigi.
janis 2012. gada 2. februāris 15:22
ritig labs...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti