Sautēta vista ar papriku

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 gab. vistas filejas
  • 1 vidēja paprika (sarkanā)
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ēd.k. krējums
  • Garšvielas ar ķiploku
  • Garšvielas putnu gaļai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs (diezgan resnās, apt. 5 cm garās), liek uz pannas (kurā ir sakarsēta eļļa) un, ik pa laikam maisot, apcep. Pašās beigās, kad vista jau nāk gatava, pieliek garšvielas.
  2. Papriku sagriež salmiņos, nomizotu sīpolu pārgriež uz pusēm un arī griež tā, lai veidotos salmiņi. Tos abus kopā sacep uz pannas (atsevišķi no filejas), kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa. Apcep, bet neizcep mīkstus.
  3. Sacepto papriku un sīpolus pieliek klāt filejai, ielej pannā pavisam nedaudz ūdeni (kādu glāzi), pieliek krējumu, samaisa, uzliek vāku un uz lēnas uguns sutina, kamēr paprika un sīpoli ir pilnībā mīksti. Pēc vajadzības var pievienot sāli un papildus garšvielas.
  4. Kā piedeva klāt lieliski der brūnie rīsi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni