Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas ragū ar salātiem

2012. gada 25. janvāris
Foto: Inese Klavina
Pagatavošana
60 min
1. Pati gaļu neēdu, bet draugam garšo, kad gatavoju, cenšos pēc iespējas pievienot gaļas ēdieniem garšvielas, kas ir populāras indiešu virtuvē.
2. Sakarsē pannu, uzliek vienu ēd. k. Ghi sviestu, kad tas pakusis, ber iekšā visas garšvielas - pipari, 1/4 tēj. k. kardamons, kurkums, 1/3 tēj. k. sabji masala garšvielu maisījums.
3. Uz uzkarsētā sviesta ar garšvielām pievieno ripiņās sagrieztu burkānu un sīpolu, apcep, lai viss smuki oranžā dzeltenīgā krāsā, pārliek katliņā, ko liks pēc tam cepeškrāsnī.
4. Tajā pašā pannā apcep vistu kājiņas, kuras pirms tam pārcērt uz pusēm, pārliek katliņā pie burkāniem un sīpoliem.
5. Nomizotos kartupelīšus sagriež vidējos gabalos, pavisam nedaudz apcep, lai tie sausi, pievieno katliņā.
6. Šim visam pāri ber sāli, pievieno jogurta krējumu 10% vienu ēd. k., visu apmaisa un liek 190 grādos cepeškrāsnī un sautē, kamēr kartupeļi mīksti.
7. Kad katliņš bijis 30 min cepeškrāsnī, izņem, pievieno vēl 2 ēd. k. jogurta krējumu.
8. Kamēr viss sautējas, sagriež salātiņus, saliek garšvielas, 1 tēj. k. olīveļļu un jogurta krējumu 10%.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu