Pildīts lasis ar spinātiem un sieru

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kg laša filejas
  • 2 ēd. k. fetas siera
  • 2 ēd. k. bazilika pesto
  • 50 g spinātu
  • 1 tomāts
  • Rozmarīna olīveļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Manuprāt, šī ir recepte pasaulē visgaršīgākajam lasim! Tad, nu, sākam!
    Manuprāt, šī ir recepte pasaulē visgaršīgākajam lasim! Tad,...
  2. Ieslēdz cepeškrāsni un uzsilda 200 grādus karstu.
    Ieslēdz cepeškrāsni un uzsilda 200 grādus karstu.
  3. Spinātus noskalo un sagriež garenās strēmelītēs.
  4. Paņem bļodu un kārtīgi samaisa spinātus ar Fetas sieru.
    Paņem bļodu un kārtīgi samaisa spinātus ar Fetas sieru.
  5. Izmantojot asu nazi, uzmanīgi filejā izveido tādu kā kabatiņu.
  6. Tad šo kabatiņu piepilda ar iepriekš pagatavoto spinātu - siera masu.
    Tad šo kabatiņu piepilda ar iepriekš pagatavoto spinātu - si...
  7. Divkārt salocītu foliju ieklāj cepešpannā un ieziež ar rozmarīna olīveļļu.
    Divkārt salocītu foliju ieklāj cepešpannā un ieziež ar rozma...
  8. Tad laša fileju uzmanīgi pārvieto uz cepešpannu ar ādu uz leju, tās augšpusi un sānus iesmērē ar pesto.
    Tad laša fileju uzmanīgi pārvieto uz cepešpannu ar ādu uz le...
  9. Lasis dekorē ar tomāta šķēlītēm.
  10. Foliju aizloka ciet un liek cepties 15 minūtes, pēc tam to attin un turpina cept vēl 10 minūtes.
  11. Un, voilā, ir gatavs!
  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arnis 2014. gada 8. aprīlis 17:19
Vienkars un atri. Galvenais loti garsigi.
feta 2013. gada 14. jūnijs 17:53
brinza
Evija 2013. gada 31. marts 14:46
Kas tas par fetas veidigo sieru gouda???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni