Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts lasis ar spinātiem un sieru

2012. gada 25. janvāris
Foto: Elīza Elizabete
Lielisku produktu apvienojums: lasis, spināti, krēmsiers un aromātisks pesto.
Pagatavošana
60 min
1. Manuprāt, šī ir recepte pasaulē visgaršīgākajam lasim! Tad, nu, sākam!
Foto: Elīza Elizabete
2. Ieslēdz cepeškrāsni un uzsilda 200 grādus karstu.
Foto: Elīza Elizabete
3. Spinātus noskalo un sagriež garenās strēmelītēs.
4. Paņem bļodu un kārtīgi samaisa spinātus ar Fetas sieru.
Foto: Elīza Elizabete
5. Izmantojot asu nazi, uzmanīgi filejā izveido tādu kā kabatiņu.
6. Tad šo kabatiņu piepilda ar iepriekš pagatavoto spinātu - siera masu.
Foto: Elīza Elizabete
7. Divkārt salocītu foliju ieklāj cepešpannā un ieziež ar rozmarīna olīveļļu.
Foto: Elīza Elizabete
8. Tad laša fileju uzmanīgi pārvieto uz cepešpannu ar ādu uz leju, tās augšpusi un sānus iesmērē ar pesto.
Foto: Elīza Elizabete
9. Lasis dekorē ar tomāta šķēlītēm.
10. Foliju aizloka ciet un liek cepties 15 minūtes, pēc tam to attin un turpina cept vēl 10 minūtes. Un, voilā, ir gatavs!

Labu apetīti!
Foto: Elīza Elizabete
Uz augšu