Ar lasi pildīti kartupeļi

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • 130 g karsti žāvēta laša
  • 30 g rīvēta Parmezāna siera
  • 100 g sagrieztu sīpolu
  • 80 g skābā krējuma
  • 80 ml piena
  • 3.5 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. Spilvas mārrutku
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. /maltu piparu

Pagatavošana

90 min.
  1. Cep veselus kartupeļus ar visu miziņu 220 grādos apmēram 50 minūtes, līdz ir gatavi.
  2. Kad kartupeļi gatavi, izņem un nedaudz atdzesē.
  3. Katru kartupeli gareniski pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj iedobīti.
  4. Traukā sajauc kopā kartupeļus, sīpolus, skābo krējumu, pienu, sviestu, mārrutkus, sāli, maltos piparus un smalki sagrieztu karsti žāvētu lasi.
  5. Visu masu pilda izgrebtajos kartupeļos.
  6. Pāri pārber Parmezāna sieru (var izmantot arī citu sieru).
  7. Cep vēl cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Cep vēl cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

! 2012. gada 11. decembris 23:26
Loti zel ka tie ir tikai pilditie kartupeli un vel bez lasa!
Dzintra 2012. gada 7. oktobris 13:34
Bet kur tad paliek lasis???
Mītava 2012. gada 9. marts 20:39
Ļoti gardi kartupelīši! Tik sīpolus nelikām, bet tāpat dikti garšīgi. Paldies par recepti ;) Super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni