Medījuma ragū

2012. gada 14. janvāris
Foto: Rolita Patmalniece
Pagatavošana
180 min
1. Meža cūkas gaļu sagriež nelielos gabalos, liek uz karstas pannas ar eļļu un cep, kamēr viss ūdens ir iztvaikojis. Tad pievieno cukuru ~ 1 ēdamkaroti, lai mazliet iekaramelizētu.
Foto: Rolita Patmalniece
2. Pievieno pannā sasmalcinātus sīpolus; nomizotus, sagrieztus tomātus, sagrieztu papriku, ķiplokus, saldētās garšvielas (6 nr.), sāli.
Foto: Rolita Patmalniece
3. Kad viss šķidrums ir iztvaikojis pārliekam "pīlē", pievienojam gabalos sagriezto selerijas sakni, visu pārlejam ar 1 l ūdeni un sautējam uz vidējas uguns 2-2,5 stundas.
Foto: Rolita Patmalniece
4. Medījums labi garšo pasniegts kopā ar rīsiem. Labu apetīti!
Foto: Rolita Patmalniece
Uz augšu