Medus vista ar baziliku

4 1

Sastāvdaļas

  • Vistas stilbiņi
  • Medus
  • Ķiploki
  • Baziliks
  • Timiāns
  • Majorāns
  • Raudene (oregano)
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Kartupeļi
  • Tomāti

Pagatavošana

160 min.
  1. Vistas stiplbiņus liek traukā, aplej ar šķidru medu (medus daudzums atkarībā no gaļas daudzuma) , iespiež ar ķiplokspiedi ķiploku, uzkaisa sāli un minētās garšvielas.
  2. Visu rūpīgi maisa, lai visi gaļas gabaliņi vienmērīgi aplīp. Kārto uz pannas (iesaku uz follija, lai mazāk ķēpas un nepiedeg), papildus pannā liek notīrītus kartupeļus, tomātus vai papriku, pēc vēlēšanās.
    Visu rūpīgi maisa, lai visi gaļas gabaliņi vienmērīgi aplīp....
  3. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā, kamēr vistiņa kļūst zeltaini brūna un arī kartupeļi ir izcepušies.
    *Garnējot izmanto svaigo baziliku.

    Labu apetīti!
    Cep 180 - 200 grādu temperatūrā, kamēr vistiņa kļūst zeltain...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

mezablusa 2015. gada 10. jūlijs 14:08
Lita, Raudene ir latviskais nosaukums Oregano, tas pats vien ir.
Lita 2015. gada 10. jūlijs 10:24
Kāda atšķirība starp raudeni un oregano....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni