Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Medus vista ar baziliku

2012. gada 12. janvāris
Foto: Zaika
Pagatavošana
160 min
1. Vistas stiplbiņus liek traukā, aplej ar šķidru medu (medus daudzums atkarībā no gaļas daudzuma) , iespiež ar ķiplokspiedi ķiploku, uzkaisa sāli un minētās garšvielas.
2. Visu rūpīgi maisa, lai visi gaļas gabaliņi vienmērīgi aplīp. Kārto uz pannas (iesaku uz follija, lai mazāk ķēpas un nepiedeg), papildus pannā liek notīrītus kartupeļus, tomātus vai papriku, pēc vēlēšanās.
Foto: Zaika
3. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā, kamēr vistiņa kļūst zeltaini brūna un arī kartupeļi ir izcepušies.
*Garnējot izmanto svaigo baziliku.

Labu apetīti!
Foto: Zaika
Uz augšu