Varavīksnes keksiņi

2012. gada 5. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Atdali olas baltumu vienā bļodiņā un olas dzeltenumu- otrā. Tad kārtīgi sakul, pakēpeniski nedaudz pievienojot cukuru.
2. Vienā nedaudz lielākā traukā ielej eļļu, miltus, atlikušo cukuru, sāli, cepamo pulveri, kanēli un ūdeni, sodu.
3. Tad pielej klāt sakulto olas dzeltenumu un iecilā sakulto baltumu. Šo masu kārtīgi apmaisa, lai tā būtu viendabīga.
4. Masu sadala pa 4 vienādām bļodiņam (trauciņiem). Katrā traucinā iejauc attieīgo krāsu. Kārtīgi apmaisa.
Foto: Receptes.lv
5. Sapilda krāsainās masas vienu otrai pa virsu(pa slāņiem) cepešpannā, kurā jau ieliktas papīra pamatnītes.
Foto: Receptes.lv
6. Kad sapildīts, liek cepties 220°C temperatūrā uz apmēram 20 minūtēm.
7. Lūk, rezultāts (keksiņa iekšpuse). :)
Foto: Receptes.lv
Uz augšu