Rabarberu keksiņi

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 glāze sagrieztu rabarberu
  • 1 glāze rīvētu burkānu
  • 2 olas
  • 2 glāzes miltu
  • 100 g sviesta
  • 2 tējk. cepamā pulvera (Santa Maria)
  • Rīvēta citrona miziņa no 1/2 citrona
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēd. k. krējuma ar kaudzi

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas puto ar cukuru, pievieno biezpienu, šķipsniņu sāls. Pievieno izkausētu, atdzesētu sviestu, rabarberus, burkānus un citrona miziņu.
  2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iejauc šķidrajā masā. Masa sanāk bieza, man šķita par biezu un pievienoju ap 3 ēd. k. krējuma ar kaudzi. Tas jāskatās cik bieza masa, tas atkarīgs no biezpiena mitruma.
  3. Liek formiņās un cep 180 grādos ap 40 minūtēm. Skatās, kad paliek brūni, man tas aizņēma tieši 40 minūtes.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elizabeta Baranovska 2017. gada 3. jūnijs 22:07
Tur ir rabarberi
Ivis 2016. gada 17. maijs 11:54
Tiešām - kur palika rabarberi???
Inese Bērziņa 2012. gada 16. janvāris 22:35
ārprāc es jau sāku domāt kā var būt rabarbera keksiņi ja runa iet par biezspienu :D kā nekā šodien norakstīju recepti lai rīt no rīta varētu nodot skolotājai :D tagad izdzēsu ar korektoru virsrakstu un man ir tagad biezspiena keksiņu recepte :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize