Vistas filejas salāti ar grilētiem baklažāniem un sieru mocarella

5 1

Sastāvdaļas

  • Baklažāni (vidēja lieluma) - 4 gab
  • Ķiploka galviņa - 1 gab
  • Vistas fileja - 300g
  • Mocarella siers - 100g
  • Spinātu lapas - 2 saišķīši
  • Mango - 2 gab
  • Tomāti (ķiršu) - 100g
  • Olīvas (melnās, bez kauliņiem) - 60g
  • Spilvas Pesto mērce - 2-3 ēdk
  • Sāls, melnie pipari
  • Sezama sēklas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānu sagriež ripiņās. Apcep olīveļļā ar ķiplokiem un garšvielām no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.
  2. Uz sakarsētas pannas, no abām pusēm apcep vistas filejas strēmeles, kas ir apviļātas sezama sēklās.
  3. Atsevišķā bļodā sajauc spinātus, uz pusēm pārgrieztas olīvas, tomātus, mocarella sieru, mango gabaliņus un visu rūpīgi sajauc.
  4. Salātus kārto uz šķīvja, pa virsu kā dekoru liek sezamā apceptas vistas filejas strēmelītes un melnās olīvas.
  5. Gatavotam ēdienam pārlej pāri Spilvas Pesto mērci.

Komentāri

linda 2012. gada 19. septembris 14:50
mango vietā pieliku medu un chilli piparus. deva vajadzīgo noskaņu...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti