Medus torte

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 karotes medus
  • 100 g sviesta
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējk. sodas
  • Pildījumam
  • Ievārījumspilnpiens vai ar cukuru sakults krējums

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē medu, tad pievieno sodu un sviestu, masu samaisa, olas un cukuru sakuļ ar mikseri un pievieno miltus. Mīklu sadala 3 daļās. Cep ietaukotā veidnē cepeškrāsnī pa daļām, katru 15 min. 170 grādu karstumā, kad izceptas daļas, tas pilda ar pildījumu pēc savas izvēles, uzglabā ledusskapī. Labu apetīti!

Komentāri

Baiba 2011. gada 2. aprīlis 16:37
ļoti garšīga medus tortes recepte atrodama šeit -> http://estebiju.blogspot.com/2011/04/piektdiena-1-aprilis.html
gatis silbergs 2010. gada 29. novembris 23:11
ievaariijuma pilnpiens ira visparastaakais pilnpiens ko var nopirkt veikalaa un efektiivaak medu var izkauseet ieliekot medu ar visu burcinju , bet protams bez vaacinja kaadaa katlinjaa ar uudeni kas vaaraas uz leenas uguns!! Olas un visu paareejo saputo atseviski!!
Mārīte 2010. gada 29. novembris 12:29
Kas ir ievārījuma pilnpiens? Un kā efektīvāk izkausēt medu? Un kā tam medum pēc tam pievieno olas, vai kā tas process notiek?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes