Kazenaki

3 1
Ļoti vienkārši pagatavojami saldumi ar ļoti interesantu garšu.

Sastāvdaļas

  • 200 g saulespuķu sēkliņu
  • 50 g sezama sēkliņu
  • 4 ēd. k. cukura
  • 4 ēd. k. medus
  • 1 /4 tējk. sodas (soda tiek pievienota,lai karamele nepaliek cieta,bet lai saglabājas lipīga un mīksta
  • 2 ēd. k. kokosa skaidiņu

Pagatavošana

30 min.
  1. Apgrauzdē sezama sēkliņas un saulespuķu sēkliņas līdz viegli brūnas.
  2. Katliņā liek cukuru un medu, karsē un maisa līdz cukurs izkusis, pievieno sodu un maisa. Masa piepūtīsies. Maisot pievieno apgrauzdētās sezama un saulespuķu sēkliņas.
  3. Karsē maisot līdz masa sabiezē.
  4. Liek traukā, ko iepiriekš apsmērē viegli ar sviestu. Ļauj atdzist.
  5. Rokas saslapina aukstā ūdenī, lai mazliet mitras un veido no karamelizētajām sēkliņām bumbiņas, ko apviļā kokosa skaidiņās.
    Rokas saslapina aukstā ūdenī, lai mazliet mitras un veido no...
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Agnese 2014. gada 15. februāris 21:10
Vai tā būtu fotorecepte???
Apraksts + 6 vienādas bildes ar gatavu produktu,manuprāt,nav nekāda fotorecepte.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti