Kazenaki

2011. gada 30. decembris
Foto: Receptes.lv
Ļoti vienkārši pagatavojami saldumi ar ļoti interesantu garšu.
Pagatavošana
30 min
1. Apgrauzdē sezama sēkliņas un saulespuķu sēkliņas līdz viegli brūnas.
2. Katliņā liek cukuru un medu, karsē un maisa līdz cukurs izkusis, pievieno sodu un maisa. Masa piepūtīsies. Maisot pievieno apgrauzdētās sezama un saulespuķu sēkliņas.
3. Karsē maisot līdz masa sabiezē.
4. Liek traukā, ko iepiriekš apsmērē viegli ar sviestu. Ļauj atdzist.
5. Rokas saslapina aukstā ūdenī, lai mazliet mitras un veido no karamelizētajām sēkliņām bumbiņas, ko apviļā kokosa skaidiņās.
Foto: Receptes.lv
6. Lai labi garšo!
Uz augšu