1. Citreiz rasols svētkos nogurdina un gribās ko savādāku, šoreiz vienkārši, bet garšīgi salāti, kas pārsteigs Jūsu viesus.
Foto: jurka
2. Sīpols jāņem tā, lai apmēram būtu viena trešdaļa no potenciālās granātābola sēklu masas, to sagriež, bet ne pārāk smalki, tā lai sīpoli būtu vienā lielumā ar sēkliņām.
Foto: jurka
3. Sagriezto sīpolu aplej ar verdošu ūdeni caurdurī, tas samazinās sīpola kreptīgumu un padarīs piemērotāku salātiem.
Foto: jurka
4. Sīpolam pa virsu granātābolu un citronu sulu, kas sajaukta ar ēdamkaroti eļļas, un pa tējkarotei sāls un cukura.
Foto: jurka
5. Visu samaisa un liek ledusskapī uz stundiņu ievilkties.