Mana recepte zupai borščs

4 1

Sastāvdaļas

  • Buljonam 300g gaļa un
  • * 2 sarkanas bietes
  • * 300 g svaigs kāposts
  • *4 daiviņas ķiploks
  • * 1/2 citrons
  • * 2 ēdamk. tomātu mērce
  • *eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz rupjas rīves sarīvējam burkānu.
  2. Sīki sagriežam sīpolu.
  3. Arī kāpostu smalki sagriežam.
  4. Kartupeļus sagriežam mazos kubiņos
  5. Uz karstas pannas liekam sviestu,apcepam sīpolus,pievienojam burkānus un mazliet pasautējam kādas 10 minūtes.
  6. Uz citas pannas lejam eļļu,liekam sarkanas bietes un uz lielas uguns apcepam 5 minūtes,tad uguni uztaisām mazāku un sautējam vēl 5 minūtes.No 1/2 citrona izspiežam sulu uz bieteēm.Sautējam 3-5 minūtes un tad pievienojam 2.ēdamk. tomātu mērci.Sautējam vēl 5 minūtes.
  7. Kad gaļa katliņā ir mīksta,to ņemam ārā un sagriežam mazākos gabaliņos.Liekam atpakaļ katlā.
  8. Katlā liekam kartupeļus un kāpostus.Pievienojam garšvielas.Vāram ap 15 minūtēm.Tad pievienojam sīpolus ar burkāniem un bietes.Vāram līdz viss mīksts.Beigās pievienojam ķiploku, izspiestu caur spiedi.Katliņu atstājam 15 minūtes,lai ievelkas.

Komentāri

Ermerbergerdīne 2016. gada 4. aprīlis 17:12
Sanāca izcili, paldies! :)
kikis 2013. gada 6. augusts 14:52
super labais sanaca. paldies
silva 2012. gada 18. maijs 21:10
man garšo borkščš

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas