Saldie sieriņi

5 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 1 ola
  • Šķipsniņa sāls
  • 100 g kokosa skaidiņas
  • 50 g kaltētas dzērvenes
  • 100 g šokolāde

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsētajā pienā ieberam kokosa skaidiņas un kaltētas dzērvenes.
  2. Lēnā strūklakā pielejam kefīru ar olu.
  3. Maisam un gaidam līdz veidojas graudiņi un sūkalas atdalās.Sūkalas būs dzeltenīgs šķidrums.
  4. Lejam šo sietiņā,kur ievietota marle un notecinam sūkalas.Jo labāk būs iztecējušas sūkalas,jo sausāka,stingrāka masa būs.
  5. Šo sieru mēs varam ietītu marlē likt zem smaguma,bet var arī kā es uzreiz ielikt traukā un izlīdzināt.Ļaujam atdzist,kārtīgi.
  6. Tālāk varam darīt dažādi.
  7. Varam sagriezt sieru mazos gabaliņos un tad apmērcēt katru gabaliņu izkausētā šokolādē.
  8. Vai arī izkausējam šokolādi ielejam trauciņā,tanī pašā kur dzesējās siers,lai ir tā pati forma.Šokolādei pa virsu liekam sieru un pāri pārlejam atlikušo šokolādi.Liekam ledusskapī,lai sacietē.

Komentāri

lose 2012. gada 5. februāris 19:40
bija doma taisiit- bet izskataas diivaini. un kas ir keriirs??
vnk nesapratu kaa jaataisa jo nav raxtiits normaalaa lv valodaa ;D
linda 2012. gada 12. janvāris 10:10
forsa recepte vienkarsi kolosala

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti