Cepti ēdamie kastaņi [fotorecepte

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g ēdamie kastaņi
  • (nekas cits no sastāvdaļām nav nepieciešams)

Pagatavošana

35 min.
  1. Nomazgājam ēdamos kastaņus, nosusinam tos. Pēc tam iegriežam tiem krustiņus vienā no galiem, kaut kur līdz pusei vai pat nedaudz mazāk, lai tie pēc tam cepeškrāsnī nepārsprāgtu.
    Nomazgājam ēdamos kastaņus, nosusinam tos. Pēc tam iegriežam...
  2. Ieslēdzam cepeškrāsni uz 210 grādiem, uzsildam to, beram kastaņus uz paplātes un cepjam tos 25minūtes
    Ieslēdzam cepeškrāsni uz 210 grādiem, uzsildam to, beram kas...
  3. Pēc 25minūtēm beram laukā kastaņus bļodā...
    Pēc 25minūtēm beram laukā kastaņus bļodā...
  4. un sākam tos mizot! Kastaņu čaulai jānāk nost viegli, pašiem kastaņiem jāgaršo nedaudz miltainiem un tajā pašā laikā saldeniem...
    un sākam tos mizot! Kastaņu čaulai jānāk nost viegli, pašiem...
  5. Interesants gardums, ko var vēl paspēt nogaršot šajā gadā ;)
  6. p.s. galvenais necepiet mūsu Latvijas kastaņus, tie nav ēdami! kā arī neediet tos svaigā veidā..

Komentāri

ooo 2015. gada 7. oktobris 21:39
Lai nav cieti tie jāmērcē uz nakti, jo pie mums atnāk stipri sausi un cepot ir cieti.
Kristīne 2015. gada 19. janvāris 22:57
210 grādos 25 minūtes - laikam sadega, palika cieti kā akmens. Varbūt veci kastaņi? Pirmo reizi cepu, nezinu, kam tur bija jāsanāk..
saldumins 2014. gada 11. janvāris 16:05
kastanus var nopirkt maxima xx

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas