Smalkais šokolādes fondī

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g Bitter tumšā šokolāde
  • 80 ml saldais krējums
  • 120 ml kļavu sīrups
  • Brendijs, konjaks vai amaretto liķieris

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc kļavu sīrupu ar saldo krējumu. Masu liek karsēties līdz vārīšanās stadijai un noņem no plīts. Pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa līdz šokolāde ir izkususi un masa gluda un vienmērīga. Pievieno brendiju, konjaku vai amaretto liķieri. Ielej šokolādi fondī traukā un pasniedz ar augļiem, ogām, cepumiem vai baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti